Home > Leveringsinformatie - Nederland

Leveringsinformatie

Leveringsinformatie - Nederland

Leveringsinformatie - Nederland

Wat zijn de bezorgkosten?

Our bag online berekent bezorgkosten op basis van het gewicht van de artikelen in je winkelwagen en het bezorgadres zodat we je de laagste bezorgkosten in rekening kunnen brengen. Ga met je bestelling naar de kassa waar de bezorgkosten voor je worden berekend.

De bezorgkosten naar Nederland zijn minimaal £9,95 voor kleine artikelen en £14,95 voor maximaal twee O bags.

De bezorgkosten naar Nederland zijn gratis voor bestellingen boven £100.00.

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

Alle internationale bestellingen worden alleen op werkdagen (niet in het weekend of op nationale vrije dagen) door Our bag online UK verwerkt en verzonden. Het aantal dagen dat het duurt dat je je bestelling ontvangt, hangt af van wanneer een bestelling is geplaatst, de afstand, het soort bezorgdienst en eventuele douaneklaring.

Read More...

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben als mijn bestelling wordt bezorg?

Voor alle goederen van Our bag online moet bij ontvangst worden getekend als bewijs van bezorging, en daarom kunnen ze niet op een postbusadres worden bezorgd.

Als niemand op je bezorgadres aanwezig is om het pakket in ontvangst te nemen en ervoor te tekenen, laat de koerier een kaartje achter met de mogelijkheid om een nieuwe bezorgtijd te regelen of met een adres waarop je het pakket binnen de vermelde tijdslimiet kunt afhalen.

Zorg ervoor dat je het pakket op tijd afhaalt, omdat de koerier niet afgehaalde pakketten aan ons terugstuurt.

Als de koerier WEL een pakket naar ons moet terugsturen, behoudt Our bag online zich het recht voor nogmaals bezorgkosten in rekening te brengen om je bestelling opnieuw naar je te versturen. We behouden ons ook het recht voor om de kosten van retournering in te houden als pakketten worden geretourneerd vanwege een onjuist adres.

  • O chic
  • O city
  • O bag soft