Home > O bag Kezbesitesi informacio Magyarorszag

Kézbesítési információ

Kézbesítési információ

Kézbesítési információ - Magyarország

Mennyibe kerül a szállítási költség?

Our bag online hozza létre a kosárban lévő tételek súlya és a kézbesítési cím alapján a szállítási költségeket, hogy megadhassuk Önnek a legalacsonyabb szállítási költséget. Egyszerűen vegye át a megrendelést a pénztárba, és a szállítási költség kerül létrehozásra az Ön számára.

A szállítás az Magyarország -hoz 9,95 £ -ig kezdődik, és 14,95 £ - akár két O bag táskák.

Mikor számíthatok arra, hogy a rendelésem megérkezik?

Az összes nemzetközi megrendelés feldolgozása és az Our bag online UK szállítása csak munkanapokon (nem hétvégén vagy ünnepnapokon) történik. A megrendelés átvételéhez szükséges napok száma attól függ, hogy megrendelést, utazási távolságot, a kézbesítési szolgáltatás típusát és a vámkezelést végző szolgáltatás milyen időpontban van.

Read More...

Mi történik, ha nem vagyok abban a pillanatban, amikor a megrendelésem leadásra kerül?

Minden Our bag online kézbesítést kézhezvételkor alá kell írnia a kézbesítés igazolásaként, ezért nem fogadhatunk el megrendeléseket egy postafiókhoz.

Ha a kézbesítési címén senki sem érkezik, hogy aláírja és elfogadja a csomagot a szállításkor, akkor a futár kártyát hagy a rendelés átrendezésére vagy arra a címre, ahonnan a csomagot a megadott határidőn belül fel kell venni.

Kérjük, győződjön meg róla, hogy időben beszedje a megrendelést, mivel a futár visszaadja a csomagokat nekünk, ha nem gyűjti össze őket.

Ha a futárnak vissza kell küldenie a csomagokat, az Our bag online fenntartja magának a jogot arra, hogy kérje a második szállítási díjat, hogy a megrendelését újra elküldje Önnek. Fenntartjuk a jogot arra is, hogy megtartsuk a visszatérítési díjakat, ha a csomagokat helytelen cím miatt visszaadják.

  • O chic
  • O city
  • O bag soft