Home > Informatsiya za dostavka

Информация за доставка

Информация за доставка

Информация относно доставките

Колко струва доставката?

От O bag се стремим да ви предоставим винаги възможно най-ниските цени, затова и цената за доставка в онлайн магазинът, се определя от грамажа на съответния продукт, който сте закупили и от адреса за доставка. Когато стигнете до момента на плащане, автоматично ще ви излезе цената за доставка, образувана според съответните критерии.

Цените за доставка до определена държава започват от £9,95 за малки стоки и £14.95 за до два продукта, поръчани от сайта.

Кога да очаквам поръчката ми да пристигне?

Всички международни поръчки се обработват и изпращат от онлайн магазина на O bag във Великобритания само в работни дни. Уикендите и официалните празници не се включват. Времето за доставка зависи от това кога е направена поръчката, какво е разстоянието до съответна държава, в която трябва да пристигне продукта, както и от вида на доставка, който е избран и дали поръчката, трябва да се освобождава на митница.

Read More...

Какво следва, ако не сте си вкъщи в деня на доставката?

T Всички стоки, поръчани от онлайн магазина на O bag, изискват подпис при приемане на доставката, затова не могат да бъдат пуснати или оставени директно в или до пощенската кутия.

Ако няма кой да се подпише и да приеме поръчката в деня на доставка, куриерът ще оставки бележка, за да може да се насрочи нов ден за получаване на стоката или пък ще получите друг адрес, от където да вземете вашата пратка до определен период.

Ако не успеете на време да приберете вашата поръчка, куриерът ще изпрати стоката обратно към нас.

В такъв случай онлайн магазина на O bag си запазва правото да поиска втори път такса за доставка, за да може да ви изпрати отново желаната от вас стока. Също така си запазваме правото да задържим парите на върнати продукти, платени от сметка с неточен или грешен адрес.